:)

goddag

igår var ja hos elin. inatt med. hon var tråkig. hon ville inte prata mit i natten, hon sa hon var trött. -.- jaja, vi hade iaf kul.

idag skulle vi gå runt ågelsjön, men duktig som man är gick man vilse. AHAHAHAHAHA, det var jag, elin samra, marre, lina, måns, jacob, viktor&nikke. men ja får skylla på dom för ja kan faktist inte höger och vänster.
eller, det var nog lärarnas fel. för när 30 pers av totalt 110 kommer helt fel och får bli upphämtade av lärare borde de väl vara nåt fel med instruktionen.?!

elin och samra gick längst bak o åt kakor och oroade sig för att deras frisyrer skulle förstöras(okej, de var bara samra). marre, lina& jag gick framme å försökte komma nånstans. men det var ju som sagt inte lätt när dom skulle stanna o sminka sig varje halvtimme -.- okej, ja vet ja är orättvis, men det kändes så!
vi ringde till christina typ fem gånger. sen när vi hade hittat en grusväg blev vi jätteglada, och så börja vi gå. sen efter ett tag möter vi linus&kalle som säjer att dom har slutat och att vi ska fortsätta vägen bara lite till, så kmr vi fram, amen visst. sen mötte vi lärar-sofie&emma som säjer att vi ska vända o gå åt andra hållet. så då går vi tillbaka, samma väg. sen kommer emma&sofie igen o säjer att dom kan plocka upp 2 stycken.
dom säjer aven att pia är på väg och möter oss och om vi inte fick plats i hennes bil skulle christina komma oxå.
amen visst, christina är den enda som kommer å vi tryckte ihop oss i hennes bil.
så blir vi skjutsade till .. nånstans där de fanns hästar.
sen var alla trettio som hade gått vilse där. å så åkte vi hem, trötta& blöta men trots allt rätt glada. (jaaa, då räknar man ju bort Måns som väldigt ofta har svårt att se nånting posetivt i saker. xd )

ja har börjat med SO:n .. bra men supertråkigt. faktist, de är så. ja kommer inte få nåt bra betyg i so. "/


time to sleep. inte
/maliin

Kommentarer
Postat av: älin

mia, måns är skitrolig. vi e värsta polarna :D & han som brukar va så jävla elak mot alla!!?? int mot mig :D hihi älskar dig gummiiiiiiis <3<3<33<3

2007-09-19 @ 19:19:40
URL: http://hejjaghetersvensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0