namnam *malin slickar sig runt munnen*

image66
(bilden är till tess som itne har varit där nångång)

hihi, det var jättetrevligt :)

jag är väldigt stolt över att jag inte köpte massa onödigt, mama var väldigt nöjd med mina inköp..  fast ja fatta int riktigt varför..

nanana^

hello.
baha, om jag ska vara ärlig fattar jag NOLL av min nya mobil. men men, det är väl inte så ovanligt. jag kom plötsligt att tänka på levande "sten,sax,påse"

uschusch,
jag vaknade vid tolv av telefonen, det var papa. wiih, han sa att han ville träna med mig idag :) wiho. även fast vi spela badminton assent igår^^ hih, så ja ska väl dra mig in mot stan snart... När jag har fixat mig allså.. Vilket lär ta ett tag.. NÅra timmar kanske xD.

ikväll ska jag kanske till äälin^ , roligt värre, men inget bestämt. Vi ska nämligen till Ullared imorn :D wiiih, kulkul.


ha det som ni förtjänar! :D
pusspuss


guddagens :D

(och det var inte med meningen att det skulle bli GUD xD, allså. nä ja fattar inrte heller^^ )

idag ska jag mama o kanske johan om han orkar åka till stan o köpa mobil. iaf kolla. ja har hittat en ja vill ha :)

uschuschusch allså. ja MÅSTE klippa mig snart ... det är för hemskt nu :s


glad påsk och välkommen till världens Jesus!

inatt var jag på mitt eget dop, och jag är inte så trött längre. dopet var halv tolv i natt, vi var väl hemma typ halv två, och då var det party som gällde :D jag fick massor av fina presenter men det finaste fick jag av farmor<3
ja vaknade klockan ..... hm, halv två idag, och malin, den sovtutan kom ner vid fyra Xd

ikväll ska malin, jag, mami och kentagent till vildmarkshotellet o äta, johan jobbar ikväll. :P ska bli lite trevligt, men just nu känner jag mig inte så hungrig eftersom min frukost klockan 2 bestod av kycklng sallad XD men men, det är ju ett tag kvar.

.

okej, förlåt. jag är ett svin,..
förlåt frans. förlåt alla andra,

vet ni vad....

skolan suger -.-
det är tråkigt med historia osm man inte fattar ett jävla skit av, och som man sen inte vet vad man ska ha för nytta av :@ skit-.-

annars tycker ja mkt om frans :D eller fredrik som ida vill kalla XD

uuuäää, har då kopierat ett arbete av ciss, :S ja fattar inte ett ord xD men men, ja hoppas det löser sig.



nananananana... fortsätt simma, fortsätt simma ^^

..

wiho. ja är trött och ja ahr inget att skriva om. jag borde sova XD
nattinatti ^^

dagen var rolig :D särskilt en lektion och ni sääääkert räkna ut varför utan att nämna nåra namn (a) , men frans , om ni fattar ^^

förlåt.. ja är en idiot..

eftersom tess tyckte ja skulle uppdatera så..

jaja, men ja har inget att skriva, för ja känner verkligen inte för det.
ja känner inte för nån ting längre..
ja menar närr ingen uppskattar ett skit vad jag gör, och när ja inte gör det blir alla skitsura och arga. men vadå, bara för att alla vet att ja är duktig betyder väl inte att just jag ska särbehandlas.. har ja rätt eller? som tillexempel SO:n, emma satte mig i en grupp med cissi,filip,johan&jige. seriöst, ja har sagt att ja inte vill satsa på SO, för ja hatar det, och ja komemr ju ändå bara förstöra för dom, alla vet ju det. och franskan, på provet sa christina: vadå? är det ett ord du inte kan? okej visst ja har mvg i franska, men vadå, ja är förfan mänsklig..
skyttet- asså ni anar inte vad min fader har för krav på mig, och så är det han som säjer- jamen malin, du får inte glömma att vi gör detta för att det är roligt. men det blir itne kul, okej, just nu är det kul, men seriöst. ja orkar inte vara på helspänn 24/7.


hej då, och herr Bög, du ska veta att bara för att ja är sur och allt vad det är så tycker ja så otroligt mkt om idg :D<3

RSS 2.0