eftersom tess tyckte ja skulle uppdatera så..

jaja, men ja har inget att skriva, för ja känner verkligen inte för det.
ja känner inte för nån ting längre..
ja menar närr ingen uppskattar ett skit vad jag gör, och när ja inte gör det blir alla skitsura och arga. men vadå, bara för att alla vet att ja är duktig betyder väl inte att just jag ska särbehandlas.. har ja rätt eller? som tillexempel SO:n, emma satte mig i en grupp med cissi,filip,johan&jige. seriöst, ja har sagt att ja inte vill satsa på SO, för ja hatar det, och ja komemr ju ändå bara förstöra för dom, alla vet ju det. och franskan, på provet sa christina: vadå? är det ett ord du inte kan? okej visst ja har mvg i franska, men vadå, ja är förfan mänsklig..
skyttet- asså ni anar inte vad min fader har för krav på mig, och så är det han som säjer- jamen malin, du får inte glömma att vi gör detta för att det är roligt. men det blir itne kul, okej, just nu är det kul, men seriöst. ja orkar inte vara på helspänn 24/7.


hej då, och herr Bög, du ska veta att bara för att ja är sur och allt vad det är så tycker ja så otroligt mkt om idg :D<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

allt kommer bli bra, skolan och vardagen kan bara vara lite stressig i bland.

2008-03-07 @ 18:09:06
URL: http://blogg.mickizz.se
Postat av: tess

du har uppdaterat. och det gillar jag :)
Usch, det låter så himla jobbigt gumman "/ & det läskiga är att jag känner igen mig rätt så mkt i det du sriver för tillfället. eller, det kanske är tvärtom, det finns inga som har förväntningar på mig längre, jag tror att jag gjort alla besvikna nu när jag inte orkar satsa på skolan längre ;/ men alltså, jag finns här! elsker diig !

2008-03-07 @ 21:41:56
URL: http://jaklakrokus.blogg.se
Postat av: elin

skillnaden mellan dig & mig är att du ändå kämpar. jag har gett upp, men om du vill prata om det vet du att jag alltid finns för dig. bestfriends since 1996!

2008-03-07 @ 22:01:37
URL: http://hejjaghetersvensson.blogg.se
Postat av: cecilliiia

malin det kommer gå så bra, (: filip aguirre är ju i vår grupp, duvet (a) giraff ^^

2008-03-17 @ 19:29:53
URL: http://ceciliaan.blogg.se
Postat av: elin

svar) jamen, du veeeet. (a) jag säger imorgon, okidoki? ihi :]

2008-03-18 @ 21:39:55
URL: http://hejjaghetersvensson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0