:D

idag har vart en sån dag då man bara kan gå omkring o le åt ingenting. så skönt :)
ja har vart hos mormor&morfar. ooh, ja älskar att vara där. det är nånting, allt är så stilla, fast ändå helt fullt av liv. hihi, jaa, visst låter det poetiskt?
mamma o ja var ute i skogen och promenixa, vi hitta massa svamp :)
önskar ja kunde åka dit lite oftare, hälsa på min favvo ko lite oftare, han är supergosig. <3

sen när vi va hos mormor&morfar hade morfar's syster kommit o hälsat på (hon hade även med sig "sin goda vän" som mormor kallar honom, va gulligt! ) . dom satt&snacka "nymodigheter" , tex sms.. dom sa typ; ja kommer ALDRIG i mitt liv lära mig skicka ett sånt där meddelande. eller; om ni satte en sån där kamera i min hand skulle ja inte ens.. lalala.
är de inte gulligt.? dom bah:ja , ja förstår mig ju itne på hur man kan skicka bilder till en telefon (dom mena vanliga mms) o så sa dom, tycker inte du det ¨med malin?
ja bah: öööööh, jo. absolut. lalala.


I smile , you laugh, I look away
I sigh, you ask me why, I say,
Its ok and I am just feeling down
Your hand on mine I hear the words...
If only love had found us first, our lives would be different

Where would we be now
en av dom tyvärr väldigt få bra låtarna på Good Charlottes senaste platta.
Good morning revival

snart ska ja sova, godnatt<3

:)

nån som vet vad ja köpa i födelsedagspresent till bror? han fyller 18 om ett tag.. mindre än en månad. o ja har ingen idé.
nu kom ja även på att de var inge smart att skriva här eftersom han kanske läser. men säj till om ni har nåra bra tips:)


:)

alltså. igår somnade jag efter att mamma hade klätt av mina kläder och lagt mig i sängen, sen sa hon att ja fick borsta tänder&ta bort sminket imorn. sen kommer ja inte ihåg mera.
o när ja vaknade visste ja inte nånting. lxm, ja funderade på om ja skulle gå till skolan, om att det verkligen var dags att panik-handla massa julklappar, vilka kläder ja skulle ha på sommarskolavslutingnen. ojojoj. sen kändes det jättekonstigt i mitt ansikte, då kom ja på att ja inte hade tvättat bort sminket. plus att ja hade fått värsta finn-explotionen (ockej, en pytteliten i pannan som inte ens syndes, men det kändes så)
usch, vilken superbra *hosthost* start på helgen.

idag ska ja inte göra nånting! tror jag. är ju väldigt trött sen igår.
Johan & Jag lagade mat till Mamma&Kent.
(eller, de var ju mest JOhan. för han är bäst)
vi gjorde tre rätters middag :)
förrätten var nån sallad&typ chilimarinerad ost. rätt gott.
varmrätten vi gjorde va lövbiff med nåning supergott inuti. till de var de typ potatismos, fast inte vanligt (budget..xd) de va typ .. vet inte. men man hade den hära.. vad heter den.. spritsen. som man har när man lägger grädde på tårtor o sånnt. sen spritsade man potatisen på en plåt o så in i ugnen.  det var SUPERGOTT.  dock knappast nyttig. ´men men.
efterrätten (då var ja så trött så den gjorde Johan, ja skulle iaf i kunnat gjort nåt på den, men men..)
han flamberade (lxm, ELDADE!!) äpplen.
han hade stekt äpplena. sen tog han den stora ljusstaken som står i vardagsrummet o ställde den mitt på golvet. sen hällde han i nån sprit o sen över ljusstaken.ja var ju inte direkt beredd på vad som skulle hända, så ja blev ju skiträdd. det blev världens största eld mitt i vårt vardagsrum! sen slocknade det. ascoooooolt. sen gjorde han det igen, fast med nåt med ännu mer alkohol i. så då brann det ännu mer!
ja säjer bara WOW! lågorna var nästan nära taket..

det är så roligt att laga mat med Bror för han lär mig alltid massa bra saker. :) och att vi kan ha hans laptop i köket o lyssna på massa bra musik :) och att.. nä, nu blev det allt lite mkt om min bror i detta inlägg. .. bäst att sluta då.

ha ett bra liv som Johan brukar säja till mig. (men fan! nu sa ja det igen.!! )
tihi. gonatt

:|

idag har varit en dag. ja tänker inte skriva att den har vart varken bra eller dålig, för de har den inte. är så himla trött bara. o trött på att se alla andra så glada o lyckliga hela tiden. så klart vill ja att dom ska må bra, men när är de min tur egentligen?

idag hade vi svenska, de va ju lxm lätt, man skulle bara läsa, sen hade vi hemkunskap. vilket var rätt kul. sen hade vi matte, o vi fick tbx våra prov. helt okej nöjd, 29/38 på ett bajs svårt prov. sen skulle ja o spela. det gick verkligen skitdåligt! (det för mig är alltså att det inte flyter på som det alltid annars har gjort. ) det funkade bara inte, ja var heeelt för okoncentrerad. sen hade vi franska o det gick typ helt okej, bara att ja inte sa ett ord. typ. men ja var verkligen inte på humör. har inte vart hela dagen. så..

men men, det är bara hoppas imorn blir bättre.


nu ska ja baka! :) våran pedantiska (fast hon är rätt bra ändå.) hemkunskaps lärare säjer att det är bra när man är arg. fast ja är ju inte arg så ja kanske borde skalalök eller nåt. men men


hade bra fastän ja surar.
o ja vill bara att nån kan säja att dom är nöjda, att ja gör bra saker, för det är fan inte lätt att ha världens krav på sig hela tiden. ja vill bara att nån nån gång kan säja att ja behövs utan att ja har sagt det, eller att nån vill att ja ska vara där fast ja inte behöver försöka göra mig till för att passa. men så funkar det visst inte.  

:)

godmorgon.
idag måste ja nog städa lite
(dvs. ta alla kläder som ligger på golvet&i fåtöljen o pressa in dom i garderoben.)
för ikväll kommer Agnes&Ludvig o det kanske inte är så kul om det ser ut såhär..xd

mm, å cissi spelar fotboll nu. snart. kanske. ja vet de därf vi hade sagt att vi skulle leka, men sen sa hon att hon skulle spela fotboll. SÅ LYCKA TILL, ditt svin! ;) heheh, flåt.

igår var ja hos martin&andreas. vi lekte vattenkrig inomhus..xd. fast sden somnade ja i deras soffa typ klockantio. ja var faktist trött!


men nu sa mamy att ja måste städa.
lalalaala. blä

:)

idag gick ja in i ett träd. osmart! men vem har sagt ja är smart?!

ja tror ja har överskottsenergi idag. ja kan inte sitta stilla.

ja vill shoppa :)

idag var värsta sköna dagen iskolan. först svenska. vi skulle skriva en dikt. min var superfin :) xd. så det va supernice. efter svenskan hade vi hemkunskap. vi fick göra rysk rödbetssoppa. INTE GOTT! vi bakade även bröd. sen sa fröken att man inte fick ta med sig hem&att vi skulle frysa in så skulle typ vaktis få det. haha, alla va superelaka så vi hade brödtävling. haha, ja kom typ sist. cecilia vann. hon åt FEM! hehehe. o på lördag ska vi leka :D det var ju superlänge sen så de ska bli skojj :)
efter hemkunskapen hade vi matte. ja hade ont i huvet, så ja la mig på golvet. tihi. som alltid. men det är faktist skönare än vad man tror.
sen mellan matten o franskan var ja o spelade.(hos min låssaskompis leif.) han sa att ja var för bra så ja skulle sluta öva hemma. då sa ja att de gjorde ja aldrig ändå. xd. han är skoj fast han är gammal!
sen franska med christina berger. vi hade läxförhör. inte bra. för jag hade precis antagit (heter de så?) johans utmaning, näe, vänta, min utmaning till johan om vem som skulle få flest rätt på glosorna denna termin.  ja tror ja kommer förlora. ja skrev nämligen ett fel idag "/ grrr.


nu sitter ja å låter som en säl. bara om ni undrar. mamma ville ju att ja skulle städa. de vill inte jag. då gjorde ja säl-ljud!




nattinatti<3

:)

goddag

igår var ja hos elin. inatt med. hon var tråkig. hon ville inte prata mit i natten, hon sa hon var trött. -.- jaja, vi hade iaf kul.

idag skulle vi gå runt ågelsjön, men duktig som man är gick man vilse. AHAHAHAHAHA, det var jag, elin samra, marre, lina, måns, jacob, viktor&nikke. men ja får skylla på dom för ja kan faktist inte höger och vänster.
eller, det var nog lärarnas fel. för när 30 pers av totalt 110 kommer helt fel och får bli upphämtade av lärare borde de väl vara nåt fel med instruktionen.?!

elin och samra gick längst bak o åt kakor och oroade sig för att deras frisyrer skulle förstöras(okej, de var bara samra). marre, lina& jag gick framme å försökte komma nånstans. men det var ju som sagt inte lätt när dom skulle stanna o sminka sig varje halvtimme -.- okej, ja vet ja är orättvis, men det kändes så!
vi ringde till christina typ fem gånger. sen när vi hade hittat en grusväg blev vi jätteglada, och så börja vi gå. sen efter ett tag möter vi linus&kalle som säjer att dom har slutat och att vi ska fortsätta vägen bara lite till, så kmr vi fram, amen visst. sen mötte vi lärar-sofie&emma som säjer att vi ska vända o gå åt andra hållet. så då går vi tillbaka, samma väg. sen kommer emma&sofie igen o säjer att dom kan plocka upp 2 stycken.
dom säjer aven att pia är på väg och möter oss och om vi inte fick plats i hennes bil skulle christina komma oxå.
amen visst, christina är den enda som kommer å vi tryckte ihop oss i hennes bil.
så blir vi skjutsade till .. nånstans där de fanns hästar.
sen var alla trettio som hade gått vilse där. å så åkte vi hem, trötta& blöta men trots allt rätt glada. (jaaa, då räknar man ju bort Måns som väldigt ofta har svårt att se nånting posetivt i saker. xd )

ja har börjat med SO:n .. bra men supertråkigt. faktist, de är så. ja kommer inte få nåt bra betyg i so. "/


time to sleep. inte
/maliin

:)

är på pappas jobb igen. :/ bättre än ingenting iaf.
gick upp typ.. tidigt. (ush allså, ja kan inte skriva på denna dator :S)
sen åt ja frukost, sen såg ja på film <3 see upp för dårarna. den var rätt bra. men ingenting emot Kopps eller Jalla jalla. det finns ju inga bättre filmer än  dom. :)
sen nu sitter ja här. borde fixa so:N, men som ni kanske vet är ja ju rätt bra på att göra allt roligt före det tråkiga. så so:N får ja fixa typ sista kvällen..xd

imorn skulle vi se nån teater med skolan, superkul..:S 


ja ska även säja, medan ja kommer ihåg det, att ja blev klubb mästare igår. jadå, ja vann :) iofs var vi tre stycken, men ja sköt 249/250 å dom andra 238 tror jag, så ja var ju skapligt överlägsen :D men men, manska ju inte skryta. jävla näst sista skottet, ja hade ju skjutit fullt om ja hade satt de. men men.. ingen är ju perfekt. de har ja kommit på. .



ha de braaaa<3

..,.,.,..,.,

nu är ja hemma hos mamma igen. fast hon sa att hon snart skulle skjutsa ner mig till pappa. ja va ju på hans jobb idag. å sen åkte dom o sköt.  pappa vann, men det var ju inte oväntat.

jihoew. mamma snackar i tfn med martin o andreas mamma <3. dom kanske ska börja skjuta :D superukl. de betyder att ja får träffa dom minst en gång i veckan :D:D:D

idag är det fredag, o ja har redan haft helg i två dagar :D sååå skönt. o imorn ska ja skjuta :) ville i min klass o ja är typ dom enda som skjuter, ja ska normalt sett vinna över han, men men .. man ska ju inte ta ut segern i förskott. bara därf kmr ja förlora..xd

skol-sm i skytte går snart o ja ska inte med :( ja fick, men men.. feg som man är.. nästa år MÅSTE ja åka :) de skulle va superkul.

pappa o ja åt på kinaresturang idag. där träffa vi Veronica(pappas kompis) o Quentin(hennes pyttelilla bebis.) han var så oerhört gullig <3 o han växer jättefort oxå. ja tog nåra bilder, kamera-beroende som ja är.


nu ska ja gå å värma mina fötter lite, dom är nämligen iskalla. ooh, ja tror ja ska ta lite te <3


lalala.,

idag vaknade ja super tidig, gjorde mig iordning å tog bussen in till stan. så nu sitter  ja på papys jobb. o msn funkar inte så ja har aptråkigt.. :(
förut gick pappa  o ja omkring otyp hälsa på folk. alla bah:
ååh, malin vad du har växt, ja tror du växer en decimeter i månaden. du är ju lika lång som pappa snart.. lalala. alltid samma sak när ja kommer.

puh. ja har super tråkigt.

JA MÅÅÅSTE JOBBA PÅ SO ARBETET SNART. ja har typ inte gjort nånting.

puss&kram

..,

usch allså, klockan är nio o ja är mkt trött.
idag har ja typ inte gjort nånting. var på orkestern typ mitt på dan. sen har ja inte gjort nånting, sett på film.
ja ska nog sova snart. gäääääsp. man borde ju bli piggare nu när man inte går i skolan, men ja blir visst bara tröttare. o ja har inte jobbat nått med SO arbetet som ja kanske borde. men det är så fruktansvärt TRÅKIGT!

en sak ja har funderat över;
varför har ja som streck på mina naglar? det ser jättekonstigt ut..


lalalala. imorn ska ja hjälpa till på skjutbanan för mamy o papy ska skjuta då. själv ska ja skjuta på lördag :D


hoppas stewie min bästis har laddat ner musiken ja ville ha...?


ja vill gå på bio





Dagens frukost:
hm, vad vare. macka & svartavinbärste <3
Du har på dig: jeans , ett vitt & ett rött linne (hitta längst ner i tröj-lådan ) svart tjockiströja
Du blir glad när:  när nån säjer nåt som ja verkligen behöver höra.
Du blir arg när: folk tror att man kan vara på topp hela dagarna när man egentligen bara vill vara ifred!
Är du kär nu: nej
Du längtar efter: jordgubbarna som typ ruttnade bort för det regnade hela sommarn.
Dagens låt: ALLT med good charlotte. har lyssnat idag. MASSOR
Dagens dusch: imorse, klockan var två..
Dagens frisyr: oj, hur ska ja förklara. luggen nere, fast håret uppe på huvet bakåt i spännen, resten lite rufsigt.
Dagens smink: usch imorse var ja trött. mascara, BARA
Dagens händelse: hm, orkestern?
Dagens planer: sova hade ja tänkt
Dagens vill ha: jordgubbar. en kompis
Dagens saknad: samma som ovan
Dagens drog: nagellacket som står brevid mig, ja luktar o luktar. ja blev faktist lite yr förut..xd
Dagens tråkigaste: vet inte, hela dagen?
Dagens finaste: färgen ROSA. fast det är ju inte bara idag. ALLTID
Dagens måste: värme. ja har frusit HELA dagen
Dagens dricka: vet inte. mjölk?
Dagens köp: inget. har itne köpt nånting. otroligt
Dagens mat: lunch vare.. nånting. middag var .. jävlar ja har dåligt närminne.
Dagens sjuka: ja är sjuk i huvet. men de vet väl alla redan?
Dagens kärlek: till dom saknade jordgubbarna, ska nog ta o snatta nåra ur frysen till frukost imorn
Dagens mående: trött. glad. inte sugen på att skjuta för en gångs skull, men det är bara för ja är trött.





hihi, idag när ja var hos min kompis leif å visade att ja faktist hade övat på min spelläxa (: då såg ja att nästan alla som var där förra året hade slutat å nu var det nya småpluttar där. DVS att vi spelade såna låtar som ja spelade å tyckte var supersvåra för 4 år sen.
aja.


imorn ska ja visst in till pappas jobb. har sa att han skulle bjussa mig på lunch vilket ja tyckte var mkt trevligt. (: sen skulle vi ju som sagt o skjuta.



god natt.

.,

glömde säja att ja har HELG nu :) studiedag imorn o övermorn, shit vad ja ska sova! imorn ska ja bara ner till min låssas-kompis leif å visa hur mkt ja har tränat på min spelläxa. (ökning med en gång jämfört med förra veckan :D 2 gånger denna vecka!)  på fredag ska ja med mamy å papy å hjälpa till med deras skytte, sen på lördag är det min tur, ja är så otroligt super as jätte sugen på att skjuta. :P

.,

okej, försöker tänka vad ja egentligen har gjort idag.
ja gick till skolan idag :)
vi hade... svenska. med bosse, pia var sjuk eller nåt. sen hade vi nåt annat, ajuste ,matte. blev rätt så jätte störd av kalle som sitter mitt emot mig å pratar MKT o HÖGT. shit vad alla störde sig på han,ja kanske inte ska säja nåt för ja pratar ju rätt mkt ja med :$ hehe.
efter matten har vi.. kemi. usch. det är inte direkt kul. det var äckel-mat till lunch.
biologi med jeanette. supertrist, vi såg påen film om östersjön o den var inte så kul kan ja säja.
sen hade vi gympa, men ja var inte med. satt o snacka med sally o jg som inte heller var med, det kan ja inte komma ihåg senaste gången ja satt helt normalt o snacka med dom.
sen vänta ja på elin som slutade 20 över tre. -.- sen åkte vi hem till henne å sen kom nåra till dom. elin o ja var ute o gick, som vanligt. fast vi hade ovanligt kul. fast såklart vi hade ju itne träffats på flera dagar. (igår) sen skulle dom till kusinerna o då skjutasde dom hem mig. så nu sitter ja här.

nu ska ja nörda so. ja MÅSTE fixa den där so grejen om nkpg. det är faktist inte som alla (näe, ja syftade på dig)tror,  att ja alltid kan allt o inte gör annat än läser läxor, faktist är ja rätt dålig på dä. men ja fattar inte för du är ju mera så än ja. JA RÅKAR BARA VARA OVANLIGT SMART! hehe, näe, självklart är det itne så, de vet du ju.

god eftermiddag :)

snodd lista (:

1. Hur gammal är du om fem år? få se nu.. 18? 

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? ööh, ja har inte vart vaken två timmar än?!
3. Hur lång är du? alldeles för lång. 179,9
4. Vilken är den senaste filmen du sett?  jalla jalla. med elin, ja ääälskar den.

5. Vem ringde du senast? elin

6. Vem ringde dig senast? mamma
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? aauw, malin har glad-damp. sen kan ja inte säja mera.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda

10. När såg du senast din mamma? nyss när ja fick panik för ja inte kunde hitta min mobil

11. Vilken ögonfärg har du?  gröna

12. När vaknade du i dag? först en gång vid sju :o. sen väckte mamma mig vid 12
13. Vilken är din favoritjulsång? håller med elin där. mer jul. :D den gör mig såå julig. xd
14. Vilken är din favoritplats? hm, varsom helst bara de är vid en sjö eller havet.
15. Vilken plats föredrar du minst? .. ja vet faktist inte. inne hos doktorn?

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? ööh.. har verkligen ingen aning

17. Vad skrämde dig om natten som barn? den där läskiga drömmen ja drömde jätte ofta; de va ett jätte läskigt monster som hade jättelång näsa o en jätte ful mössa. sen skulle han hälsa på mig när ja låg o sov, men han bara tog sönder fönstret med sin lång näsa.  usch..xd
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? hm, ja vet inte.. jag själv? ja brukar skratta åt mina egna dåliga skämt.. :S xd

19. Hur stor är din säng? normal typ. fast ja vill ha en rund. men den skulle inte få plats här. hos pappa kanske :P
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2 (:

23. Hur många landskap har du bott i? ett

24. Vilka städer har du bott i? norrköping bara.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota är för kallt. strumpor kan man itne gå ut i. skor är jobbiga för dom gör ont :( hehe, men skor ändå (:
26. Är du social?  bror på vem man frågar.

27. Vilken är din favoritglass? Calippo lime <3

28. Vilken är din favoritefterrätt? jordgubbar ♥
29. Tycker du om kinamat? oh ja (: älskar

30. Tycker du om kaffe? ne.

31. Vad dricker du till frukost? svartvinbärste eller .. svartvinbärste. hehe. oftast

32. Sover du på någon särskild sida? näe. inte vad ja vet.
33. Kan du spela poker? ja då.

34. Tycker du om att mysa/kela? japp (:

35. Är du en beroendemänniska? möh?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? näe, däremot precis innan o efter.

37. Vill du ha barn? ojj, vet itne

38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, lite franska.

39. Har du någonsin åkt ambulans? aa, när ja va liten.

40. Föredrar du havet eller en bassäng? allså, svårt de där. i en bassäng finns inga ormar eller fiskar. men havet  är ju otroligt mkt vackrare

41. Vad spenderar du helst pengar på? hm, vet inte. kläder?
42. Äger du dyrbara smycken? japp, mormors supergamla halsband.
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? simpssons <3
44. Kan du rulla med tungan? hur då?

45. Vem är den roligaste människan du känner? en som får mig att skratta vad han än säjer.

46. Sover du med gosedjur? nepp

47. Vad har du för ringsignal? ööh, nån som var med när ja fick telefonen.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? aa, mamma tar fram dom då o då. super gulliga <3

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? alla röda tröjor/linnen/klänningar som liggar i min fåtölj. kuddarna på golvet. ja har de inte så städat som de kanske märks..

50. Flirtar du mycket? ööh.

51. Kan du byta olja på bilen? amen de gör ju ja varje dag. vad fan tror ni.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? eeh, neej!?

53. Vilken var den senaste boken du läste? hm, nån på svenskan i skolan.

54. Läser du dagstidningen? nej

55. Prenumerera du på någon veckotidning? neej. köper katten Gustaf då&då..xd

56. Dansar du i bilen? hehe näe

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? länge sen ja lyssna, men east fm

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ja satt å rita senast igår. först börja ja rita, sen kladda ja ner lite låttexter å sånnt

59. När var du i kyrkan senast? skolavslutningen

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? ÄR! ööh, kanske pia. eller maria. eller bosse "the boss".hehe, ja vet inte. 

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? en natt. fast många gånger. 

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? hm... ja vet inte.



nu har ja vart ute i skogen med mor. mkt skönt (: vart även otroligt skjutsugen när vi gick förbi skjutbanan. men men , senast lördag blir de.
ikväll ska ja nog se på film å mysa. (: ska till pappa oxå. usch.. jojo..framåtebax.

ha en super skön jätte lång skolvecka framför er. själv har ja studiedag torsdag-fredag. (:
pusspuss,

.,

image64

.. sommar ju!?

de är värsta sköna ute ju. varmt :) de är därf ja sitter här..xd. lång dag i skolan idag. :( men skojj på slutet.. xd. mrs. göra bort sig nr 1 ser ni här. eller, hennes blogg läser ni. tur bara att ja är så bra på att göra bort mig att ja är van. bara skratta så löser sig allt. :)
hade musik idag. brukar i vanliga fall vara kul. det va inte så kul idag. vi spela vanlig&elgitarr, bas och trummor. ja äger på trummor verkligen..xd. gitarr å bas oxå för den delen..

 ikväll har ja verkligen INGENTING att göra. astråkigt. men ja är trött. å ja SKA skjuta imorn. enligt mig. annars sa mamma att vi kunde åka till söderköping. jihoew! INTE!!. bara om martin&andreas följer med. :) men dom skulle visst spela tennis. så då blir de väl inget med det heller..


ja är trött!
tror ja ska lyssna lite på min bästis jonte (haha, ja har ju många bästisar..måste sortera!) ipod, som ja råkade få med mig hem. ajdå.

ojj! jävlar vilken stor text det blev. haha, undrar om de kmr med.. xd. supertekniska jag vet ni..


..

jappjapp,
idag var ja med elin igen. vi hade ju bestämt att vi inte skulle ses idag. men ja klarade mig inte utan henne.. hehe.
blä på mig för ja aldrig hinner göra mina läxor. (eller, ja väljer att hitta på mkt roligare saker än dä. aja..
ja var hos min låssas kompis leif idag. (eller.. asså, riktiga. min musiklärare..:) spelade. blä på mig igen. ja borde verkligen öva mera. ja har bara så oerhört svårt att koncentrera mig just nu.. aaaaaaahg!!

har nån sett min familj?? ingen är hemma.. aja.. ja är ju en stor flicka nu. det sa min låssaskompis leif.. ahaha. men herregud. ja är sjukt trött. måste sova. spelar egentligen ingen roll hur tidigt ja går o lägger mig, ja är lika trött för de..


ja vill ha jordgubbar!!!! <3

pussågonatt(kväll)

var med elin idag..

mkt skojjigt. mestadels.
har ont i mina fötter :(..  (haha, elin, ja vet vad du tänker på... xd

jonte(bästis) är sjuk idag, så ja fick vakta hans ipod. så gulligt av han! men ojj vad batterirerna tar slut fort.. hm..flåt. imorn har ja bajs engelska. uuuusch, massa glosor å massa lång text. å franska. tur att ja är så bra i franska. ja kan redan läxan.. :) tihi..

ojjdå. ja som skulle gå o lägga mig tidigt. time to sleep. nattinatti. <3

liista:

Namn: malin heter ja för dom som inte vet..
Kön:  flicka.

Ålder: 13 är ja.. (och, JAA ja vet ja är ett år yngre än klassisarna

Längd: blääää 179,9
Smeknamn: maloon
Hårfärg:  blond
Ögonfärg: grön, vill ha blååå

Har du någonsin
Ätit sushi: 
nä, tänker inte heller, rå fisk lxm!

Varit ihop med någon som varit otrogen: nepp
Klättrat på berg: öh, kanske de.
Sett vita huset: va är de? ett vitt hus? svar JA!

Antingen eller
Kallt eller varmt: kallt, då kan ju nån värma mig. fast då blir de ju varmt. ja säjer BÅDA!
spets eller satin: satin. fast de är jobbigt att sova på sånna lakan. dom bara glider iväg.
Svart eller rött: rött
Regn eller snö: regn
Rosor eller tusensköna: rosor
Vår eller höst: höst
Matte eller engelska: matte geni är ja!

Motsatta könet
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: ja de är klart.
Vet den om det: mina kompisar vet om att dom är mina kompisar, svar ja
 
Inom de 48 timmarna
Kramat någon: japp. :) I <3 kramar

Bråkat med en kompis: njäe. klagade lite på samra för hon hade rökt ( blääääää!! äckligt!) men det var inget bråk.

Gillar du att:
Ge kramar: om ja gör!!! älskar kramar <3
Ge massage: japp..:P men även att få.
Gå promenader i regnet: jaa :)

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: ja var i Polen. mer kmr ja inte på. 
Svär du för mycket: tycker inte de själv, men har hört att det är rätt mkt.
När duschade du senast: imorse, o nu ska ja snart tvätta håret.
Vilken färg är det på dina byxor just nu: dom är svarta
Vilken låt lyssnar du på just nu: ingen alls.. har dom i hjärnan.. xd
Vad är bredvid dig just nu: min låssas kompis leif.. hahahahahahahha. faan vad konstig asså! (elin: ja berättar sen..)
Saker på skrivbordet? alldeles för mkt. bl.a. nagellacket som ja har öppnat o luktat på minst 13 gånger idag.

Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): de är ljust. från ikea.
Vad var det sista du åt: mat för massa länge sen. ja hade gjort den!! :)
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: haha.. inte vet ja
Har du en lavalampa: nee..
Hur är vädret just nu: mörkt. ser inget ju!
Vad gjorde du igår kväll: hm, mitt närminne :S xd vet faktist inte.. joo! ja tog en promenix till min farmor.
Vem pratade du sist med på telefon: pappa.
Vad gör dig glad: när nån rufsar till mitt hår å säjer bawawawa.. hahahah, eller nåt. de gjorde mig glad faktist! elin gör mig glad.
Vart skulle du vilja du åka: vet inte.. vartsom helst.
Vill du ha barn: haha.. ? vet inte

Vad ska dom heta: möhöew

 nää, allså, ja skulle ju duscha. nattinatti<3


..

ännu en dag i paradiset. haha..har nyss sett idol. känns inte lika kul som dom andra åren.. då är simpsson faktist bättre..
idag.. ööh, idag.. ja var i skolan! lite halvt förvirrad.. xd ja rä trött. ska duscha snart. men elin tvingade mig att skriva en blogg. såå, för dig.. eller nåt.
skola imorn, längtar till torsdag..:P ska ju spela då.. har inte tränat alls mkt på min läxa, men men.. min musiklärare säjer ja är så duktig iaf (A)
ja har haft en låt på hjärnan huuuur länge som helst, så ja kan typ inte tänka utan sitter bara å hör texten i mitt huvud. it don't make any diffrence to me, what the world thinks about us baby. lalalalala. o massa mera.

jihoew! försöker just nu övertala mamma att vi ska bjuda martin o andreas på middag i helgen. tjohoew. dom är så superskojjiga. hoppas andreas snurrar på armen så där kul som bara han kan göra.. eller frågar om man tycker om brända korvar.. ahha.. lilla andreas..

men men , slut på de roliga.
puss&kram maloon. (haha.. ja fick värsta garvattacken förut idag. cissi o ja satt i datasalen. sen sa hon nåt.. ahaha.. okej, de var inte så kul.. men ja är trött nu så då skrattar ja åt allt.. ajuste! maloon.. om ni inte har hört cissi säja de så MÅSTE nu göra de.. superkul. men det verkar bara vara ja som tkr..xd

puss o gonatt<3

..

jaha, så är man åter här igen, senaste gångwen var ju igår. fyfan vad ja hatar att ja inte kan få bo typ varannan vecka. asså, det är ju varje dag som ja måste packa packa upp osv. * malin försöker tänka så som pappa alltid säjer: man har alltid minst två val. tänka posetivt o försöka göra det dåliga så bra som möjligt eller fortsätta sura utan nån förändring. rätt smart. så nu tänker ja.. faan, de funkar inte!!* 

en grej som iaf var bra idag var att veronica (pappas kompis) å hennes lilla barn quentin (typ 1 månad)  var å hälsa på. ja fick hålla honom igen. förra gången var ja skiträdd för honom.. xd så han märkte väl de å börja skrika, då blev ja ju ännu räddare eller vad man säjer. å då ville ja ju inte hålla han mer. så nu försökte ja spänna av lite o jävlar vad gullig han var. han somnade å ja bara kände hur han trivdes i mitt knä. men lite läskig var han i början, men det är en underbar känsla av att hålla i ett litet barn. pappa undrade varf ja satt å flina som en idiot, han fattar inte sånt tror ja..

good charlotte - dancefloor anthem

30 seconds to mars - the kill

p!nk - dear mr president

daniel lemma - if i used to love you

haha, ojj, vilken konstig blandning de blev. men dom är fina på sitt sätt.


undrar om man ska dra sig ner till åby ikväll, de var ju nån ungdoms festival. man kanske ska kolla in va de är för nåt :P

puss å ädjö /malin

RSS 2.0